Al vroeg richting partycentrum De Wilgeplas waar we de avond ervoor al laat van waren vertrokken.
Had er beter even kunnen blijven slapen 😉 Aldaar aangekomen was het C.F.U. de zaal al aan het versieren voor de receptie van Martijn XLI.
Tot heden werd de stadsprins opgehaald maar deze keer als verassing met de bus en dan al glijdend richting de bus, want het is uiteindelijk toch december en na een beetje vorst glad.
Gezellig met een drankje en een muziekje uit de speakers “de dom die heeft een feestneus” richting de woning van onze Martijn alwaar de voorzitter van de Carnavals Federatie Utrecht “Hans Kock”  Heerlijk in het ochtend zonnetje richting de bus voor de grote dag. Heerlijk ontspannen met de accordeonist op de achterbank richting  Maarssen. Bij aankomst stand de voltallige C.F.U. buiten als een ere haag lang de rode loper. Na het welkomstwoord en hier en daar een stevige mededeling was er een begin gemaakt aan de receptie. Natuurlijk werden de onderscheidingen weer rijkelijk uitgedeeld zoals gezegd “Het heeft Martijn XLI  behaagd u te moeten onderscheiden” met zijn persoonlijke onderscheiding.
Als verassing was er een heerlijk petit fourtje met daarop de foto van de stadsprins met zijn hofdame en adjudant.
Iedereen die tekende in het gastenboek kreeg ook een pen als aandenken en het jubileum speldje.
Helaas kon door het ziek zijn van de helft van c.v. Geen Gezeur onze vereniging niet officieel aanwezig zijn op de receptie.

Ochtend Programma Receptie Martijn XLI

Posted by Jan van Dopperen on Monday, December 18, 2017

Posted by Jan van Dopperen on Monday, December 18, 2017